Starosta kvůli bodům

 Jestli se někdo chce stát starostou kvůli kariérním bodům, tak stačí napsat a já z funkce odejdu. Podmínka je, že budete jen na papíře. Ono moc povinností není. Vybíráte surovinu, která se objeví po zvýšení levelu. Pak vybíráte surovinu, která se má méně spotřebovávat. A nakonec surovinu, která má být preferovaná v soutěži. 

Surovina určená do soutěže je nejlepší dřevo, obílí nebo uhlí. Je nejblíž městu a tak soutěžící maji rychle odehranou soutěž. Jsou starostové, kteří maji radost, když se vozí něco jiného co město potřebuje, ale ty soutěže jsou jednou za 6 hodin a čím větší dálka a vzácnější, tak se míň hráčů soutěží. A to je škoda, protože hodně často starostové křičí, že vláčky jsou týmová hra a pak dělaji naschváli u soutěže. Viděl jsem na vlastní oči, že třeba u pasažérů byla účast nulová a pokud někdo jel ,tak dokonce nestíhnul se 7 vláčky v první éře, protože jsou tam čekací doby a pomalé osobáky. 

Surovina po zvýšení levelu je fakt jedno. Ono časem  budou tam všechny. Tak je to jedno, ale viděl jsem snahu mít suroviny, které jsou nejblíž. 

Surovina, která  omezuje spotřebu ve města se nastavuje hlavně pokud se v danou dobu zvětšuje level města. Ale je to dobrý pokud je ve městě málo lidí a určitá surovina je daleko a moc nevynáší. Tak je to ideální u suroviny, která je daleko a a třeba továrna má nízký level. Pokud je ve městě hráč, který jezdí jen pro peníze, tak se ozve, aby se to zrušilo. 

 Tak kromě nastavení omezení spotřeby dané suroviny neni potřeba nic dělat. A to většinou udělá člen rady, když vidí, že něčeho je ve městě málo.


Za funkci starosty můžete získat kariérní body. Není to moc, ale nováček je rád za každý bod.